Contestaţie act. Renuntarea la judecata. Recurs

Tematică: Contestatie act

La primul termen de judecată reclamantul P.D. a învederat, oral şi în scris, că renunţă la judecarea cauzei ce face obiectul acestui dosar, astfel încât Curtea a admis recursul declarat de pârâtă, a modificat integral hotărârea atacată şi, în baza art. 246 C. proc. civ., a luat act şi a constatat renunţarea reclamantului la judecarea acţiunii civile.
(Curtea de Apel Târgu Mureş, Secţia Civilă, de Muncă şi Asigurări Sociale, pentru Minori şi Familie, Decizia nr. 1546/R din 12 noiembrie 2008, www.jurisprudenta.org)

Prin sentinţa civilă nr. 1469 din 8 septembrie 2008, Tribunalul Mureş a respins excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune şi a admis acţiunea civilă formulată de reclamantul P.D., în contradictoriu cu pârâta S.C. B. Grup SRL B, dispunând anularea măsurii încetării contractului individual de muncă al reclamantului în temeiul art. 61 lit. a) din Codul muncii, înscrisă în carnetul de muncă al reclamantului.

Împotriva acestei hotărâri a declarat recurs pârâta S.C. B. Grup SRL, solicitând modificarea hotărârii, admiterea excepţiei prescripţiei dreptului material la acţiune al reclamantului, respingerea acţiunii introductive de instanţă.

La primul termen de judecată reclamantul P.D. a învederat, oral şi în scris (fila 15), că renunţă la judecarea cauzei ce face obiectul acestui dosar.

Faţă de cele de mai sus, Curtea, în baza art. 304¹ C. proc. civ., a admis recursul declarat de pârâtă, a modificat integral hotărârea atacată şi, în baza art. 246 C. proc. civ., a luat act şi a constatat renunţarea reclamantului la judecarea acţiunii civile.
 

banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner