10 August 2017

O mare parte dintre bugetari vor primi salariile înainte de minivacanța de Sfânta Maria

Într-un ordin al ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, publicat miercuri în Monitorul Oficial, se precizează că angajații a 20 de instituții publice care ar fi urmat să încaseze salariile săptămâna următoare, vor lua lefurile joi și vineri, înainte de minivacanța de Sfânta Maria, potrivit Ziarul Financiar. Excepție de la ordinul de ministru sunt autoritățile locale, având în vedere că își stabilesc singure modul de acordare a salariilor.

Astfel, angajații din ministerul Apărării vor primi salariile joi, iar cei din ministerele: Afacerilor Externe, Dezvoltării Regionale, Internelor, Muncii, Tineretului, Educației, Sănății, Culturii, Cercetării și a Românilor de Pretutindeni, alături de angajații Agenției Naționale de Integritate (ANI), Academia Română, ANSVSA și cei ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate vor lua lefurile aferente lunii iulie vineri, 11 august, cu câteva zile înainte de minivacanța de Sfânta Maria.

De asemenea, pe lista publicată în MO sunt și angajații a patru servicii speciale care vor încasa banii mai devreme. Este vorba despre SRI, SIE, SPP și STS.

 

(Sursa: Ziarul Financiar)

Contor: 54 afișări

Gîlcă Paler SCA, 10 august 2017 08:02

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner