s Clubul de Drept Social

Clubul de Drept Social

Cuvânt înainte

Costel Gilca

În anul 2002 am participat, în Germania, din partea Universității Robert Schuman (Strasbourg), la un schimb de experiență între studenții diferitelor universităţi vest europene. Am realizat atunci uriaşul potențial al schimburilor de informații.

Mi-am propus să creez o reţea în care persoanele interesate de dreptul muncii să poată schimba cu uşurinţă informaţii în acest domeniu, să interacţioneze, să dezbată teme de actualitate şi să afle ultimele noutăţi în această materie.

Am gândit o modalitate flexibilă, dinamică şi interactivă de schimburi profesionale. Am dorit ca, pentru a participa la aceste schimburi informaţionale, efortul depus să fie minim pentru participant, iar bagajul informaţional obţinut să se apropie de maximul posibil.

M-am gândit la interesul Companiilor şi anume ca salariaţii în domeniul relaţiilor de muncă să fie permanent în contact cu modificările legislative, cu opiniile instituţiilor statului cu privire la diverse aplicări ale normelor legislative, cu jurisprudenţa în materie.

Doresc să pun accent pe latura practică a schimburilor informaţionale, astfel încât am dorit ca lectorii care se vor prezenta în faţa participanţilor să fie personalităţi marcante în lumea practică.

Lectorul va prezenta, la un înalt nivel profesionist, problematica abordată, apoi vor urma dezbaterile care se vor concentra pe problemele concrete cu care se confruntă în activitatea practică cursanţii. În acest cadru participanţii vor putea dezbate toate temele de interes.

Veţi găsi un loc în care întrebările dumneavoastră vor avea un răspuns profesionist!

Av. Costel Gîlcă

Concept

Întregul sistem de seminarii este gândit pentru a fi mereu în pas cu modificările legislative, cu interesele de moment ale profesioniștilor din domeniu, persoane fizice sau juridice.

În vederea unei colaborări de lungă durată, oferim pachete de beneficii celor care decid să devină membri ai Clubului de Drept Social. Pentru a deveni membru, este de ajuns să luați parte la cel puțin două seminarii.

Pachetele destinate membrilor clubului includ următoarele beneficii:

 • reduceri la orice eveniment organizat de Clubul de Drept Social;
 • reduceri pentru seminarii in-house;
 • reduceri pentru consultații oferite de SCPA Costel Gîlcă & Răzvan Vasiliu;
 • seminarii gratuite la sediul nostru;
 • abonament newsletter;
 • acces bibliotecă online.

Obiective

Seminariile urmăresc în principal câteva obiective majore:

 • actualizarea cunoştinţelor într-o mediu informaţional extrem de dinamic (raporturile de muncă, contribuţiile asigurărilor sociale etc.);
 • schimbul informaţional;
 • dezbaterea problemelor de mare actualitate.

Obiectivele noastre sunt:

 • calitatea excepţională a seminariilor prin colaborări cu specialişti în domeniu, prin păstrarea unui nivel ridicat al calităţii dezbaterilor şi prin materialele de prezentare a temei;
 • adaptarea temelor în aşa fel încât să atingă interesele fiecărui participant, în concordanţă cu necesităţile de formare profesională ale mediului de afaceri şi sectorului public;
 • colaborare stabilă şi durabilă cu toți membrii clubului, interesul nostru declarat fiind creşterea competitivităţii acestora.

Lectori

Costel Gîlcă

Costel Gilca

Studiile din ţară şi din străinătate, cărţile şi articolele publicate, activitatea practică de peste 10 ani în domeniul relaţiilor de muncă, la cel mai înalt nivel, precum Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, îl recomandă ca unul dintre cei mai mari specialişti în dreptul muncii şi dreptului securităţii sociale.

Activitatea practică a fost dublată de cea didactică şi publicistică. A publicat 13 cărţi în domeniul relațiilor de muncă şi peste 30 de articole în ţară şi în străinătate. A studiat la importante Universităţi din ţară şi din străinătate.

Este autorul celei mai mari Enciclopedii juridice online (www.costelgilca.ro) care cuprinde peste 5.000 de spețe, peste 3.000 de citate din doctrină, sute de formulare şi zeci de cărți şi articole începând cu anul 1900 până în prezent.

În acest moment este Partener al cabinetului de avocat care îi poartă numele.

Marilena Balabuti

Marilena Balabuti

Inspector Șef Adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, doamna Marilena Balabuti are o vastă experienţă în calitate de lector în domeniul dreptului muncii, obţinând încă din anul 2004 Certificat eliberat de Ministerul muncii în acest domeniu.

A susţinut o serie întreagă de cursuri pe legislația muncii în cadrul Centrului de pregătire şi perfecţionare al Inspecţiei muncii, Centrului de pregătire profesională din cadrul Ministerului Culturii. A participat în calitate de lector la diverse seminarii şi conferinţe în domeniul dreptului muncii.

Ştefan Ene

Ștefan Ene

Șef Serviciu Stabiliri Prestații din cadrul Casei de Pensii a Municipiului București, dl. Ştefan Ene are o experienţă de aproape 10 ani în domeniul pensiilor. Această bogată experienţă este completată de cea de formator în domeniul sistemului public de pensii, în cadrul diverselor cursuri şi seminarii la care a participat de-a lungul timpului. Dl. Ştefan Ene este unul dintre cei mai buni specialişti ai sistemului public de pensii.

banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner