s Oportunitate de training pentru formatorii INM
7 Mai 2012

Oportunitate de training pentru formatorii INM

În perioada 19-20 iunie 2012, Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN va organiza „Training the trainers” - „Planning, designing and carrying out training sessions”, după cum informează Institutul Național al Magistraturii. Sesiunea va avea loc la Consiglio Superiore della Magistratura, Roma (Italia), iar limbile de desfășurare sunt engleză şi franceză.

Seminarul se adresează exclusiv formatorilor INM, fiind disponibil un singur loc.

Cursul urmărește analiza în detaliu a practicilor şi metodologiilor utilizate în cadrul sesiunilor de formare. În acest scop, prezentările cu caracter practic pregătite de formatori vor fi completate de ateliere de lucru şi sesiuni de lucru în grup, menite să faciliteze implicarea şi discuţiile libere între participanţi, schimbul de bune practici în materie de metodologii şi instrumente de formare.

EJTN va rambursa cheltuielile aferente transportului internaţional, în limita a 400 de euro, pe baza documentelor justificative de transport transmise de participant (rezervarea şi biletul avion, tichete de îmbarcare).Pentru acoperirea cheltuielilor de cazare, masă şi transport intern, se acordă o diurnă de 172,5 euro, din care se va deduce contravaloarea a 2 pauze de cafea şi prânzul din data de 19 iunie 2012 (în total, 18 euro).

Candidatura se depune online, persoanele interesate trebuind să trimită la adresa de mail: nadia.taran@inm-lex.ro, până la data de 21 mai, următoarele documente:

  • CV actualizat
  • Scrisoare de intenţie
  • Certificat lingvistic care să ateste foarte bune cunoştinţe de limbă engleză sau franceză

Selecția se va face în funcție de următoarele criterii:

  • cunoaşterea temeinică a limbii engleze sau franceze, atestată prin documente oficiale depuse de candidat;
  • posibilitatea şi disponibilitatea formatorului de a disemina informaţiile la care a avut acces prin intermediul seminarului;
  • vor avea prioritate formatorii care nu au participat în decursul ultimilor 2 ani la alte forme de pregătire internaţională (EJTN, ERA, EIPA)

(Sursa: INM)

Contor: 1164 afișări

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 7 mai 2012 08:04

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner