s Costel Gîlcă - Drept social - Dreptul muncii - Dreptul securității sociale

Handicap

Tematică: Angajare » Contract individual de munca » Clauze specifice contractului individual de munca
Formular: Download

 

Societatea:

Adresa:

Inregistrata la Registrul Comertului:

Cod Unic de Inregistrare:

COD CAEN

Tel:

Fax:

                       Obiectul:  ACT ADITIONAL ANGAJARE IN MUNCA A PERSOANELOR CU HANDICAP – INTRE SOCIETATE SI A.J.O.F.M.

 

ACT ADITIONAL

la Conventia nr………../data………

 

Intre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, reprezentata prin Dl./D-na ……………………., având functia de DIRECTOR EXECUTIV si angajatorul SOCIETATEA……………….reprezentat prin Dl./D-na …………………..având functia de……………………..prin care se mentioneaza urmatoarele:

Persoana  prevazuta la pct.1 din conventie este persoana cu handicap.

1. Certificatul care atesta handicapul persoanei a fost eliberat la data…………cu nr…………..cu valabilitate pana la data de………………de catre  COMISIA DE EXPERTIZA MEDICALA A PERSOANELOR CU HANDICAP  si este anexat in copie.

2. Pentru aceasta persoana agentia se obliga sa efectueze platile in conformitate cu prevederile art. 80, alin. 2 din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

3. Daca valabilitatea certificatului este mai mica decât perioada de acordare a subventiei, respectiv 18 luni, iar angajatorul nu completeaza documentatia aferenta conventiei cu noul certificat eliberat de Comisia de Expertiza medicala a persoanelor cu handicap agentia va efectua platile in conformitate cu art.80 alin.1 din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

                           AGENTIA                                                                                                                                                                                           ANGAJATOR

          …………………………………..                                                                                                                                                        ……………………………….

 

             DIRECTOR EXECUTIV,                                                                                                                                       DIRECTOR GENERAL  (sau alta persoana autorizata)

         ……………………………………                                                                                                                                        …………………………………………………     

banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner