s Angajați stimulați să revină la munca de la birou prin oferirea de mâncare ieftină
23 Noiembrie 2022

Angajați stimulați să revină la munca de la birou prin oferirea de mâncare ieftină

Angajatorii din Londra încep să folosească atractivitatea oferită de mâncarea subvenționată pentru a-i face pe angajați să revină la munca de la birou, potrivit directorului companiei de catering Compass Group Plc., transmite Bloomberg. "Există foarte multă mâncare de consolare", pe lângă accentul pe sănătate și wellness, spune directorul general de la Compass, Dominic Blakemore. "Avem în continuare fish and chips în zilele de vineri, iar puiul katsu curry a devenit unul din cele mai populare feluri de mâncare din meniuri", adaugă Dominic Blakemore.

 

 

Compass Group, una din cele mai mari companii de catering, cu mii de clienți la nivel mondial, a înregistrat o creștere a numărului de angajatori care oferă mese subvenționate drept "unul din cele mai importante instrumente pentru a readuce oamenii înapoi la birou", a mai spus Blakemore, menționând și faptul că clienții companiei se îndreaptă spre feluri de mâncare mai ieftină

 

Mesele ieftine la locul de muncă pot fi o modalitate prin care angajații de la birouri pot contracara impactul pe care inflația accelerată și dobânzile ridicate îl au asupra portofelului lor. Îngrijorările cu privire la securitatea locului de muncă este un alt factor care încurajează revenirea angajaților la birou, pe măsură ce economia încetinește. În timp ce unele birouri au fost practic închise în primele zile ale pandemiei, ca urmare a recomandărilor guvernelor privind munca de acasă, Blakemore spune că în prezent birourile sunt ocupate de clienții Compass în medie mai mult de trei zile pe săptămână. Înainte de pandemie gradul mediu de ocupare era de aproximativ patru zile pe săptămână. Un studiu recent efectuat de platforma LinkedIn a descoperit că este posibil ca munca de la distanță să fi trecut de momentul de vârf în Marea Britanie, în condițiile în care unele companii au început deja să reducă programul de lucru flexibil pentru actualii angajați.

 

Sursa: profit.ro

Contor: 21 afișări

Gîlcă Costel, 23 noiembrie 2022 08:36

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner