s Ce salarii au angajații de la ASPA. Sporuri considerabile chiar și pentru munca de birou, pe bani publici
25 Ianuarie 2023

Ce salarii au angajații de la ASPA. Sporuri considerabile chiar și pentru munca de birou, pe bani publici

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) se află în subordinea Primăriei Generale și beneficiază de bani publici. Salariile angajaților de la ASPA sunt unele destul de mari, iar aceștia beneficiază chiar și de mai multe sporuri.

Un director general al instituției, spre exemplu, primește un salariu de bază în valoare de 16.917 lei, la care se mai adaugă și un spor de lucru în condiții vătămătoare de 1.456 lei, scrie Știri de Cluj.

Un director adjunct de la ASPA are un salariu de 14.919 lei pe lună, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 1.907 de lei. Un șef serviciu, în schimb, are un salariu 9.690 lei/lună plus spor de condiții vătămătoare de 1.238 lei.

 

Ce salarii au alți angajați de la ASPA

Un consilier de la ASPA are salariu de 5.899 lei/lună, plus spor de condiții vătămătoare de 754 lei. Totodată, un muncitor necalificat are un salariu de 3.631 lei/lună, plus spor de condiții periculoase de 464 lei, iar un șofer 4.093 lei/lună plus spor de condiții periculoase de 523 lei.

Situația de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a intrat din nou în atenția publicului, după ce o femeie a fost sfâșiată de câini la marginea Bucureștiului, lângă Lacul Morii.

Femeia a fost găsită fără suflare la 300 de metri distanță de cea mai apropiată locuință.  Nimeni nu i-a auzit strigătul disperat al femeii. În primăvara anului trecut, Ana Oroș, tânăra care a murit pe 21 ianuarie 2023, a fost mușcată de câini în aceeași zonă a Sectorului 6.

Sursa: dcnews.ro

Contor: 28 afișări

Gîlcă Costel, 25 ianuarie 2023 07:55

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner