s Forțele Aeriene Române recrutează tineri în toată țara. Cum sunt convinși elevii să urmeze o carieră militară
14 Martie 2023

Forțele Aeriene Române recrutează tineri în toată țara. Cum sunt convinși elevii să urmeze o carieră militară

Se opresc în 10 orașe, unde încearcă să îi convingă pe elevii de liceu să se înroleze în rândurile armatei.

 

În căutare de tineri care să se înroleze în armată, Forțele Aeriene au început o campanie de promovare în rândul elevilor. Militarii au început în Chișineu Criș, unde le-au explicat tinerilor ce înseamnă o carieră în aviația militară.

Pilot: ”Academia Forțelor Aeriene nu este o unitate militară în care se face și carte, mai degrabă pot să spun că o putem compara cu o universitate cu care toti sunteți familiarizați, cu specific militar”.

Odată cu aviatorii, în fața elevilor au venit și studenți ai academiilor militare.

 

Denisa Suditu, elevă școală militară: ”Sunt convinsă că, văzându-ne și explicându-le exact cum este o zi din viața unui militar, o să-și dorească”.

 

Iar campania militarilor pare că a dat, deja, rezultate.

Cristian Manolache, comandor Forțele Aeriene Române: ”Cred că nu vom pleca cu mâna goală din localitatea dvs. Ca în orice domeniu, și în armata României este nevoie de tineret pentru a duce mai departe stindardele și visele aviației militare a României”.

Silviu Banciu, căpitan Forțele Aeriene: ”Consider că România încă mai are elevi buni, elevi care își doresc să rămână în țară și să promoveze valori pe care și noi le împărtășim”.

La final, un elicopter militar a venit special de la Timișoara și a survolat orașul. Caravana Forțelor Aeriene va porni marți spre județul Bihor.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Contor: 126 afișări

Gîlcă Costel, 14 martie 2023 08:40

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner