s SAP România a ajuns la 810 angajați în cele trei birouri din București, Timișoara și Cluj-Napoca, iar 46% dintre angajați sunt femei
21 Martie 2023

SAP România a ajuns la 810 angajați în cele trei birouri din București, Timișoara și Cluj-Napoca, iar 46% dintre angajați sunt femei

 

Diana David, managing director, SAP România: În 2023, vom continua să punem accent pe a ne ajuta clienții, atât pe cei existenți, cât și pe cei noi, să-și transforme businessurile. Colaborăm cu clienți din 25 de industrii variate și de diverse dimensiuni.

 

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluții software de business cu același nume, unul dintre cei mai puternici jucători europeni din industria de tehnologie, cu afaceri de peste 96,8 mil. euro în 2021, plus 10% față de anul 2020, a ajuns la o echipă de 810 angajați care lucrează în cele trei locații SAP din București, Timișoara și Cluj-Napoca.

Potrivit informațiile publicate pe site-ul companiei, SAP România are des­chise în prezent peste 15 poziții, cautând specialiști care să ocupe roluri pre­cum IT business services consultant, database operations senior specialist, SAP basis senior con­sul­tant, SAP Big data and cloud analytics consultant (în București și Cluj-Napoca), database performance expert sau SAP platform technology (BASIS) consultant (în București și Timișoara).

 

Sursa: zf.ro

Contor: 136 afișări

Gîlcă Costel, 21 martie 2023 08:33

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner