s Știri » Taguri » Mona Pivniceru

Știri » Taguri » Mona Pivniceru

 Tagul Mona Pivniceru este utilizat în 6 știri.

29 Martie 2013

Președintele a semnat decretele privind demisia Monei Pivniceru și numirea lui Victor Ponta ca interimar la MJ

Președintele Traian Băsescu a semnat joi decretele prin care ia act de demisia Monei Pivniceru din funcția de ministru al Justiției și desemnarea premierului Victor Ponta ca ministru interimar, după cum informează Administrația Prezidențială.

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 29 martie 2013 09:05
24 August 2012

Mona Pivniceru este oficial noul ministru al Justiției

Președintele interimar al României, Crin Antonescu a semnat joi, 23 august, Decretul privind numirea în funcţia de membru al Guvernului a Monei Maria Pivniceru, ministru al Justiţiei, după ce Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de cererile Monei Pivniceru de demisie din funcţiile de membru ales al CSM şi de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 24 august 2012 08:12
21 August 2012

Judecătoarea Mona Pivniceru și-a dat demisia din magistratură

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat luni, 20 august, ca a fost înregistrată cererea de eliberare din funcţia de judecător a Monei Pivniceru. Conform prevederilor art. 35 lit. a din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii propune Preşedintelui României eliberarea din funcţie a judecătorilor şi procurorilor, cu excepţia celor stagiari.

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 21 august 2012 07:07
9 August 2012

În ce condiții va putea Mona Pivniceru prelua functia de ministru al Justiției?

Plenului Consiliului Superior al Magistraturii se va întruni, în condiţii de cvorum, în perioada 20-24 august 2012 pentru a lua act de demisia Monei Pivniceru din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, condiție necesară ca demisia sa devină efectivă şi pentru a produce efecte juridice, respectiv pentru ca Mona Pivniceru să revină în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar locul de membru al Consiliului Superior al Magistraturii să devină vacant.

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 9 august 2012 07:29
8 August 2012

Premierul Victor Ponta a fost numit ministru interimar al Justiției

Președintele interimar al României, Crin Antonescu, a semnat marți decretul pentru desemnarea prim-ministrului Victor Ponta ca ministru interimar al Justiţiei, după cum anunță Administrația Prezidențială.

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 8 august 2012 07:33
7 Iunie 2012

Aplicarea noului Cod de procedură civilă implică o nevoie mai mare de judecători şi grefieri

În cadrul unei conferințe de presă susținută cu prilejul întâlnirii pe care a avut-o la Cluj, cu judecătorii instanțelor din județ, Mona Pivniceru, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a precizat că fără creşterea numărului de judecători şi grefieri vor exista probleme în legătură cu intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă începând cu 1 septembrie.

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 7 iunie 2012 07:57
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner