s HR Conference 2012. Tendințe și strategii pe piața muncii.
20 Martie 2012

HR Conference 2012. Tendințe și strategii pe piața muncii.

În 28 martie 2012, va avea loc la București, cea de-a şaptea ediţie a HR Conference, un eveniment organizat Ziarul Financiar și care va reuni 200 de oameni din sectorul resurselor umane. În cadrul conferinței vor fi abordate o serie de aspecte concrete privind tendinţele de pe piaţa muncii în 2012, dar şi strategiile pe care organizaţiile le vor adopta, pentru a se pregăti de viitor.

„Care este cea mai mare provocare a directorului de resurse umane al anului 2012? De ce pierd angajatorii procesele cu angajaţii şi cum trebuie să se comporte în cazul în care sunt nevoiţi să facă restructurări? Cum îţi dai seama încă de la recrutare că managerul pe care îl aduci în companie va lua decizii corecte şi din punct de vedere moral pentru a genera profit? Cât de mult contează pentru un angajat să fie promovat sau să fie lăsat să plece la ora 17 acasă şi ce impact au aceste abordări în business? ” sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde spekerii invitați la Conferință, specialişti în domeniul resurselor umane, managerii unor mari companii româneşti sau consultanţi.

Avocatul Costel Gîlcă, unul dintre invitații în cadrul Conferinței, va prezenta "o «concediere ca la carte» nu numai din perspectiva redactării corecte a deciziilor de sancţionare, ci a întregului ansamblu de operaţiuni şi relaţionări.” Acesta a explicat că va „aborda problema atitudinii pe care angajatorul trebuie să o aibă la momentul sancţionării salariatului, voi prezenta «birocraţia» necesară unei decizii temeinice, evitarea eschivelor salariatului supus sancţionării, dar şi alte «subtilităţi». Voi încerca să depăşesc limitele unei prezentări strict juridice a problemei, rămânând însă elementul esenţial al prezentării".

(Sursa: Ziarul Financiar)

Contor: 1581 afișări

SCPA Gîlcă & Vasiliu, 20 martie 2012 08:26

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner