29 Noiembrie 2012

Top 20 angajatori aflați în litigii cu salariații

În perioada 1-27 noiembrie, www.CostelGîlcă.ro a efectuat un studiu cu privire la litigiile aflate pe rolul Tribunalului București, în cursul anul 2012.

Studiul a vizat următoarele:

  • identificarea numărului de salariați precum și angajatori aflați în litigii, în cursul acestui an,
  • identificarea procentului de angajatori privați sau publici aflați în litigii,
  • companiile private sau publice cu cel mai mare număr de litigii,
  • cele mai întâlnite motive care au dus la declanșarea conflictelor de muncă,
  • comparație între sectorul public și cel privat
  • alte date statistice.

Detalii în materialul atașat:

(Sursă: Ecris)

Contor: 3275 afișări

www.CostelGîlcă.ro, 29 noiembrie 2012 08:55

Calificativ

Comentarii

Comentarii
 
Bogdan spunea,
29 noiembrie 2012, 11:09

Foarte interesant topul, ar fi si mai interesant un astfel de top realizat la scara mai mare, nationala chiar. Exista un angajator, privat, ce are sute de litigii de munca pe rol prin tara dar neavand sedii si in Bucuresti nu apare in top ...

Costel Gîlcă spunea,
30 noiembrie 2012, 20:08

Promit ca la anul intreaga analiza se va realiza la nivel national. A fost o priam incercare, iar volumul de munca este foarte mare, dar nu imposibil.

Mihai Cotan spunea,
30 noiembrie 2012, 11:07

Buna ziua d-le Gilca .lucrez in silvicultura si in codul silvic avem prevazut un spor salarial de 25 procente pentru personalul de teren dar Romsilva nu-l acorda ca angajator.pe linie sindicala nimeni nu spune nimic ,angajatorul nu spune nimic si noi angajatii pierdem pe toate liniile .a-ti putea sa ma ajutati
multumesc

Costel Gîlcă spunea,
3 decembrie 2012, 08:29

Din cate stiu eu, dar este posibil sa ma insele memoria, INalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat cu privire al acest spor. Stiu ca la un moment dat se judecau pe aceasta problema.
Eu va ajut cu cea mai mare placere daca problema nu este rezolvata de Inalta Curte!

Mihai Cotan spunea,
3 decembrie 2012, 13:07

este un lucru foarte interesant ce-mi raspundeti dumneavoastradar noua angajatorul nu ne comunica nimic iar sindicatul face acelasi lucru,adica tace!puteti sa-mi spuneti in ce stadiu procesual se afla litigiul pentru ca nimeni nu ne spune nimic sau unde sa caut sa aflu mai multe detalii.Va multumesc !

IANSIMONA spunea,
1 decembrie 2012, 09:36

TOP 20 angajatori aflați în litigii. Interesant ar fi daca sistemul ECRIS folosit de instantele de judecata ar fi prevazut, din program, cu posibilitatea transformarii numelor completului de judecata, al partilor, participantilor si al avocatilor , astfel incat sa ramana doar initialele acestora si in acest fel sa fie preluate hotaririle din ECRIS si crearea unei BIBLIOTECI VIRTUALE, pdf, la care avocatii sa aiba acces, cu posibilitatea la cerere de a VEDEA si numele reale astfel incat statistica AR FI UNA REALA 100%. Propunerea ar putea veni din partea BAROULUI.

Costel Gîlcă spunea,
3 decembrie 2012, 08:31

Simona, intr-adevar programul Ecris ar putea sa fie un instrument nu numai de consultare ci unul mult mai util. Totul este sa sa vrea! Pana la urma nici macar nu e nevoie de anonimizarea partilor, pentru ca oricum acele nume sunt publice. Deci............vointa sa fie

banner
banner

Abonare newsletter

Promoții

banner